Rispandekager

Rispandekager:

Ingredienser til Rispandekager:

  • 60 gram rismel
  • 1 dl. kokosmælk
  • 1 dl. vand
  • 1/4 tsk. salt
  • 1/2 tsk. sukker
  • 1/4 tsk. gurkemeje

Fremgangsmåde:

  1. Rør alle ingredienserne (bortset fra vand) godt sammen i en skål
  2. Tilsæt vand lidt af gangen og rør indtil dejen er tynd og jævn
  3. Bag pandekagerne på en varm pande

Serveringsforslag:

Server dine Rispandekager med salat og kryderurter. Du kan evt. bage pandekagerne med marineret flæsk, rejer, bønnespirer og forårsløg.

Velbekomme!

Nyd din Rispandekager … eller prøv vores pandekage opskrift med øl, eller tag en tur tilbage til 1400 tallet med vores pandekage opskrift på Middelalder pandekager med fyld.

VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Rispandekager, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Der er lukket for kommentarer.